lunes, 16 de junio de 2014

El vestit del casament

El 30 de maig de l'any que ve es casen el meu germà i la meva cunyada! 


Un casament especial perquè es casen dues de les persones més importants de la meva vida i perquè m’han fet padrina del casament!  Així que hauré de portar el ram a la meva cunyada i recitar el poema (¡tierra trágame!).


Des de que van dir que es casaven vaig començar a pensar com hauria d’anar vestida. Com que jo no en tinc ni idea vaig buscar per diferents blogs i pàgines web per saber què hi diu el protocol i vaig trobar diverses coses que em van semblar interessants:



A Mujer hoy t’ensenyen un seguit de fotografies dels vestits que diferents personatges coneguts van portar el dia del casament del seus germans/es. Vestits com els que va portar la Pippa Middleton al casament de la seva germana o com el que va portar la Keira Knightley al casament del seu germà:


mujerhoy.com


- Elle i Vogue:


En aquestes dues pàgines hi ha diferents idees de vestits i complements que poden anar bé a la germana del nuvi o de la núvia el dia del casament.


Tot i això, la pàgina que més m’ha ajudat per a poder-me fer una idea ha estat la de Dinivity, més concretament un post escrit per Nacho Montes. Va ser publicat fa pràcticament un any i mig, és de l’octubre del 2012, però no n’he trobat cap altre que negués el que hi posa.
En el post s’expliquen els encerts i les errades dels convidats als casaments i de les germanes dels nuvis, més concretament, en diu el següent:

“Vestidos cortos siempre. De largo sólo van las madrinas, las testigos, las hermanas de los novios y las amigas íntimas si lo piden las novias. El resto de mujeres de una boda va de corto. Siempre. Sea la hora que sea del día”


Així que des d’aquest moment vaig començar a pensar seriosament que potser no era mala idea portar un vestit llarg, encara que el casament sigui al matí.

A part del vestit llarg també penso seriosament que el color hauria de ser el vermell. Penso que si no em poso un vestit vermell pel casament del meu germà no me’l posaré mai! Normalment a mi m’agrada anar discreta i amb vestits de colors poc cridaners. Però per aquell dia tinc aquest desig...

De moment els vestits llargs i de color vermell que em tenen el cor robat són de Rosa Clará i de Pronovias.

Rosa Clará
Rosa Clará

De Rosa Clará el que més m'agrada és el que es troba al mig d'aquesta última fotografia. La veritat és que em té enamorada!!!

Pronovias

Pronovias


Aquesta és la idea de vestit que tinc ara mateix. Tot i això, encara queda moooolt de temps i tot pot canviar!

Una abraçada i molt de washi tape ;)
Marina Fdg

1 comentario:

  1. vagis com vagis seràs la més preciosa... després de la núvia evidentment!!!! ;)

    ResponderEliminar